Wat is verborgen geluid?


Vergeet het woord speaker
Ewail, een multidimensionale zintuiglijke belevenis die kippenvel op uw lichaam tovert binnen een milliseconde.
Het levert een andere gevoelswereld voor u en uw omgeving
Geluid kan een mens in vervoering brengen, zorgt voor ontspanning en ondersteunt inspanning.
Ewail is een nieuwe technologie die d.m.v. soundchips authentiek geluid met ongekend detail en diepte in iedere willekeurige ruimte creëert, ongeacht de akoestische omstandigheden. En... zonder dat u speakers ziet!
Uw inrichting, wanden, plafond zorgen voor een perfecte geluidsweergave.

Moeilijk voor te stellen?
De soundmodule heeft een doorsnede van 60 mm en de hoogte is 25 mm en daarom uitermate geschikt om achter en in wanden te plaatsen. Zie bij toepassingen voor diverse mogelijkheden.
Ook in de watersportwereld is Ewail niet meer weg te denken. Heeft u er weleens over gedacht hoe u zonder gaten te maken, in de kuip van uw zeilboot, uw marifoon kan uitluisteren?
Daarnaast ook nog vanaf uw radio, I-Pod, I-Pad of I-phone uw favoriete muziek beluisteren en dit alles zonder in uw mooie boot gaten te maken, binnen of in de kuip.

Normaal systeem


Ewail systeem

bgo 9787 caravan lelijke speakers    bgo 9792 caravan toepassing ewail clipping 7 ewail
Lelijke speaker   Inbouw in binnenkant kastje niet zichbaar aan buitenkant                       Ewail geluidsmodule


Ook in de caravan, waar elke ruimte benut wordt om iets op te bergen, is een Ewail toepasbaar. Hij past makkelijk tegen een achter- of zijkant in een kastje, of tegen een binnenkant van de dinette. Mogelijkheden te over en zonder gaten te maken. Denk ook aan het moment dat u uw caravan wilt verkopen. Een onzichtbaar geluidssysteem en geen gaten in wanden, maakt uw caravan aantrekkelijker voor de nieuwe eigenaar.
Ook is een mogelijkheid om het Ewail concept te plaatsen in een hotelkamer en/of de badkamer met uw eigen muziek vanaf uw Smartphone. Het werkt met een eigen inlogcode.
Plaatsen in het bedhoofd, plafond, achter een spiegel of in de badkamer is ook goed mogelijk. De module is vochtbestendig dus geen oxidatie van de module. Mede daardoor zijn er tal van andere mogelijkheden.
Op openbare locaties waar u iets wilt mededelen moet het oproep- of pagingsysteem veilig en "hufterproof worden gemonteerd. Dan kan uitstekend want Ewail kan verdekt worden opgesteld.

U bedenkt het, Ewail maakt het mogelijk.

Toepassingen
Ziekenhuizen, sauna's, badkamers, hotelkamers, treinen, bussen, stations, winkels, pashokjes, sanitaire ruimtes, in de kast bij een slagboom, schepen, keukens, caravans, paardentrailers, ontvangstruimtes, kerken (weinig galm!), zwembaden, winkeldisplays, koffers, etc.

Technische gegevens
Ewail geluidssysteem
Impedantie 4 - 8 ohm
Frequentierange 100 - 18000 HZ
Afstraling 120 graden zowel horizontaal als verticaal
Rendement afhankelijk van het materiaal waarop een soundmodule geplaatst wordt