Geluidsinbouwunit voor gipswanden

Toepassingen Ewail en X-Board

Heeft u een gipswand of gaat u er een plaatsen, dan kunt u een geluidsmodule inbouwen zodat u een fantastische geluidsweergave krijgt.
Onzichtbaar in plaats van ontsierende speakers.
De wandinbouwmodule bestaat uit een inbouw geluidskast, deze heeft een honingraatvormige kern en is bekleed met isolatieschuim en een 10 mm afsluitdeksel met een soundmodule die reeds op het afsluitdeksel is verlijmd en afgesteld.
Wat moet u nu zelf doen?
U bepaalt waar de module moet komen d.m.v. de bijgeleverde mal met instructies. Let er wel op dat er geen tussenbalken of metalstucdragers in de weg zitten. Is dat wel het geval, verplaats dan de opening naar rechts of naar links of naar onder of boven.
Op onderstaande foto's ziet u hoe de geluidskast met de soundmodule geplaatst kan worden.

bgo 9491

    Het gat dat u gemaakt heeft is 33cm hoog en 27,5cm breed, wanneer u nu de maten omgedraaid heeft is dat geen probleem, dat maakt niet uit voor het geluid.
bgo 9520
 
 
  Nadat u het gat gemaakt heeft schuift u de geluidskast in het gat en zet deze vervolgens vast op de plaatsen die op de foto wordt aangegeven.
bgo 9538
 
 
  Let er wel op dat u niet het speakerkabeltje vergeet, deze moet in de klankkast komen alvorens men deze vastschroeft. U neemt nu de deksel en monteert de speakerdraden vast aan de geluidsmodule en vervolgens schroeft u de afsluitdeksel met de geluidsmodule aan de binnenkant vast van de geluidskast.
bgo 9558    Om het geheel af te werken neemt u gaasband en plaatst dit op de naden die zijn ontstaan door het zagen en werk de gehele wand af met pleistermateriaal of een andere afdekking.

Ook kunt u het afwerken met een glasvlies maar dan moet u er wel voor zorgen dat de teruggeplaatste deksel gelijkgemaakt wordt met de rest zodat u geen hoogteverschil krijgt.

Vervolgens kan u genieten van uw verborgen geluid.

Reclame display die u toespreekt
Ooit wel eens een reclamedisplay gezien die u toe spreekt ?
Een boodschap kan weergegeven worden zonder dat u een speaker ziet.
U kunt een complete display bestellen met een geluidsmodule. Die kunt u voorzien van een voorgeprogrammeerde boodschap. U kunt het geluid afspelen door middel van een afstandsbediening. Ook MP3 muziek kan afgespeeld worden.

clipping ewail deksel inbouw box clipping ewail 2 clipping 21 versterker


Bluetooth versterker
In alle toepassingen is het mogelijk om dit aan te sturen door middel van een besturingskast. Deze wordt geplaatst achter het posterblok, in de inbouw geluidskast en muziekkubus of in  displays (eventueel door uzelf aan te leveren). Met een besturingskast kunt u een SD-kaart en een USB-stick plaatsen waarop uw ingesproken tekst staat. U kunt wisselen van de ene naar de andere geheugenkaart of stick d.m.v. de bijbehorende afstandsbediening. Daarnaast is het mogelijk om via bluetooth muziek af te spelen. Dus vele mogelijkheden om geluidsweergave onzichtbaar af te spelen...